Főoldal Teszt Smink Szépségápolás Vásárlás Ebay Kedvencek Köröm Egyéb

2015. január 10., szombat

Ebay | Karórák

Odavagyok az órákért. Annyira jól fel tudják dobni az egyszerű fekete-fehér öltözéket. Ráadásul ebayen 1000Ft alatt is lehet mutatos darabokat találni.


Mint ahogyan ezt a 6 szépséget. Bár emlékeim szerint van ezek között olyan, ami 1300Ft körül mozog, de még így is nagyon olcsó. Na de jöjjenek is akkor a linkek: 


Nem vagyok a rózsás cuccok kedvelője, mégis ez az óra valamiért tetszik. Ráadásul több színben kapható és az ára sem egy utolsó dolog. :)


Már régóta nagy kedvenc, így nem is volt kérdés, hogy bekerül-e a mai válogatásba.


3. Csak sportosan GBP 1.35
10 féle színben kapható ez a sportos, egyszerű kis darab. :)


Van egy kedvenc fekete ujjatlan blúzom, amit nyáron előszeretettel hordok. Amint megláttam ezt az órát, rögtön az jutott eszembe, hogy majd milyen jól fog mutatni hozzá.


Amennyire nem szerettem régen a rózsaszínt, és annak árnyalatait, mostanában annál jobban tetszenek az ilyen színű ékszerek, ruhák. Ebben az órában a rózsaszín és arany kombinációja tetszett meg. Természetesen ezt is több színben lehet kapni, szóval érdemes a linket meglesni. :)


6. Csipke csoda $ 2.82
Egyszerű óra, viszont az a csipke rész.....imádom! Még az sem zavar, hogy alig lehet leolvasni róla az időt! :DNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése