Főoldal Teszt Smink Szépségápolás Vásárlás Ebay Kedvencek Köröm Egyéb

2015. január 27., kedd

Vissza a suliba....

Hamarosan kezdődik a tavaszi félév az egyetemen, ezért arra gondoltam, hogy mutatok néhány cuki és hasznos dolgot, amikkel öröm (lehet) a tanulás. :)

Igazából bárkinek ajánlom, aki nem csak sima papírt és tollat szeretne használni, és kicsit feldobná az íróasztalát, tanszereit stb. Jöjjenek akkor a termékek pár soros megjegyzéssel, linkkel és árral.:)

Egyszerű, virágmintás tolltartó, amely tökéletes pár toll, ceruza és kihúzó tárolására. De el tudom képzelni neszeszernek is.


2. Post it  US $1.99
Ezért nagyon odavagyok. Kis könyvecske, melyben post-it lapocskák és könyvjelzők vannak. Cuki,hasznos,kicsi,olcsó. Mi kell még? :)


3. Notesz  AU $2.06
Aranyos kis notesz, különlegességét a színes lapok adják. Ebben a zord, szürke időben jóleső érzés lehet ebbe jegyzetelni. :)


4. Nyomda  GBP 1.96
Inkább a cuki, mintsem a hasznos kategóriába sorolnám, jól el lehet velük szórakozni. Simán el tudnám képzelni, ahogy angol órán a tanító néni a jó dolgozatokra ezekkel nyomdázgat. :D  A terrific-et nem használnám, fő a pozitív gondolkodás.:)


5. Rúzs toll US $1.44
Igazi csajos toll. Nincs is mit hozzáfűznöm, nagyon 'bejövős' termék ez. :)


Édes kis post it- könyvjelzők cicás mintával. Kedvenc állataim a macskák, nem is csoda, hogy megakadt a szemem rajta. :) De ahogy láttam más mintákkal is lehet kapni: van béka, panda,pingvin és malacka is. 


6. Gémkapocs AU $2.40
Rögtön megtetszettek ezek a nem mindennapi gémkapcsok. Igazán hasznos kis jószágok, a szó szoros értelmében is ;)


7. Notesz AU $3.92
Végül pedig hoztam még egy noteszt. Elég egyszerű, semmi flanc ráadásul jó vaskos, úgyhogy körmölhetünk bele akár mindennap. :)Remélem, hogy nem unalmasak ezek az ebayes posztok. Nekem nagyon jó kis szórakozás az ebay böngészése, és az erről való bejegyzés elkészítése. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése