Főoldal Teszt Smink Szépségápolás Vásárlás Ebay Kedvencek Köröm Egyéb

2015. január 12., hétfő

Wishlist | Essence kifutó termékek

Sokan már értesülhettek arról, hogy az Essence jó néhány termékétől megválik, így akciósan 350Ft-ért lehet majd betárazni számos szemhéjpúderből, szájfényből, körömlakkból, szemceruzából, bronzosítóból stb. Állítólag január 15-től indul a termékek kifuttatása.... úgy érzem gyakori vendég leszek a drogériákban. :D

Nem szeretnék nagy költekezésbe kezdeni, mert az új szortiment termékek is nagyon ígéretesnek tűnnek. Így hát próbáltam szűkíteni a kört.

Először is a krémes szemhéjfestékekből szeretnék beszerezni 1-2 színt, főleg a 05 és 06-os árnyalat érdekel.
A következő a The Lash Curler dúsító és göndörítő szempillaspirál lenne, mert amit jelenleg használok, az annyira nem vált be a dúsítás terén. 


Végül pedig  a Pure Skin anti spot hidratáló alapozót szeretném kipróbálni 01-es árnyalatában. Amióta szárazabb a bőröm, nem tudom szépen felvinni a kedvenc hab állagú alapozóm, így mostanában kezdek visszatérni a folyékony változatokra.


Remélem, hogy nem lesz annyira kifosztva az állvány, mire megérkezem, és ezeket a termékeket be tudom szerezni. Ha nem, akkor lehet jön a második verzió, vagyis ami megtetszik ott hirtelen, azt megveszem. :D Bár ha így vásárolok, akkor sokszor tényleg felesleges dolgokra költök. :DNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése