Főoldal Teszt Smink Szépségápolás Vásárlás Ebay Kedvencek Köröm Egyéb

2015. február 24., kedd

Vélemény | A szürke ötven árnyalata

Tegnap végre nekünk is sikerült megnézni ezt az igen megosztó filmet, erről írnék pár gondolatot.


Azt először is le kell szögezzem, hogy mindaddig nem is hallottam róla, míg nem közeledett a vetítésének az időpontja. Ez volt kb. december. Barátnőm már említette, hogy ő megpróbálta elolvasni, de abbahagyta. Én nem gondolkodtam azon, hogy elolvasom, de mondom majd ha lecseng, akkor letöltjük és megnézzük. De tegnap mégis csak elmentünk a moziba megnézni, hogy mi fán terem ez a film.

Nem értem, hogy mi ez a nagy negatív kommentáradat és kritika, ami a film körül mozog. Sokkal durvább és igénytelenebb filmeket ismerek, amiket soha nem néznék újra, vagy pedig egyáltalán nem is néznék meg.  

Egyébként meglepődtem, mert teltház volt( jó, mondjuk nem nagy ez a mozi), voltak 18 éven aluliak is(tuti nem töltötték még be), illetve 60+osok is. :D 

Kicsit féltem, mert ugye,mint 2 órás a film, na mondom ha unalmas lesz, akkor mi a fenét fogok majd csinálni addig, míg vége nem lesz! Viszont alaptalan volt a félelmem. Nekem tényleg tetszett. Nem unatkoztam közben, sőt, voltak benne poénok is ,amiken jókat röhögtem. Persze a téma eléggé 'lájtosan' lett megcsinálva, de hát ez érthető, mégiscsak mozifilm, nem pedig pornó. A két főszereplővel és a szinkronjukkal is megbarátkoztam, pedig az előzetesek alapján annyira nem tetszett. És ma délelőtt el kezdtem olvasni a 2. részét! :D

Nem szerettem volna hosszú bejegyzést írni a filmről, mert a blogom alapvetően nem erről szól, de késztetést éreztem megosztani a véleményem. :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése