Főoldal Teszt Smink Szépségápolás Vásárlás Ebay Kedvencek Köröm Egyéb

2015. március 31., kedd

Rimmel 60 Seconds Super Shine Körömlakkok

A Rimmel ismét előrukkolt pár újdonsággal, köztük megtalálhatóak a szájfények, illetve egy púder is, viszont én inkább a körömlakkokra helyezném a hangsúlyt ebben a bejegyzésben.


A 60 Seconds körömlakkok (ismét) Rita Ora nevével vannak fémjelezve. Igazi nyári vibráló színeket találhatunk a kollekcióban, amelyeket a fesztiválszezon ihletett. A színek mellett érdemes az üveg külcsínyét és az árnyalatok neveit is jobban meglesni: a kupakon nagyon cuki virágminták mennek körbe Rita Ora aláírásával olyan színben, amilyet tartalmaz az üvegcse. Szerintem ez iszonyatosan jól néz így ki. Az árnyalatok nevei pedig annyira találóak és jól hangzanak, főleg a Peachella-n és a Bestival Blue-n ragadt meg a szemem.

A Rimmel megújította ezeket a 60 seconds körömlakkokat, amelyek nem csak gyorsan száradnak, hanem egy rétegben is tökéletesen fednek, ráadásul akár 10 napon át is élvezhetjük ezeket a csodás, fényes színeket. 

Na de nézzük is őket sorban:

300 Glaston-Berry

322 Neon Fest

408 Peachella

270 Sweet Retreat

400 Tangerine Tent

860 Bestival Blue

558 Wild-Er-Ness

450 Daisy Days

880 Port-A-Loo-Blue

498 Rain Rain Go Away

878 Roll In The Grass

Engem megvettek kilóra ezekkel a lakkokkal, annyira csodás mindegyik szín. 

Aki esetleg kíváncsi a szájfényekre is, azok látogassanak el a Rimmel oldalára: http://uk.rimmellondon.com/products/lips/oh-my-gloss















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése